Ruoka-artikkelit
Jos rakastat tiramisua, et voi ohittaa tätä reseptiä.
Jos ruokavaikuttaja ja keittokirjailija Mari Moilanen saisi valita äitienpäiväksi ihan minkä tahansa jälkiruoan, olisi se tämä tiramisukääretorttu. – Rakastan tiramisua, mutta se ei ole juhliin riittävän näyttävä, paitsi jos kääräiset sen tällä tavalla kääretortuksi. Johan on, Moilanen kertoo Jotain maukasta -kanavallaan.Iltalehti
Ruokakauppa sai korona-aikana uuden ilmiön.
Silloin ei ehditty miettiä, missä tehdään tai ostaako kukaan. – Mietimme vain, että homman pitää olla käynnissä, jos haluamme pitää ihmiset töissä, Tiina Helsko muistelee korona-ajan ratkaisuja.Iltalehti
Suomalaiset ovat tunnetusti jauhelihakansaa.
Lihapullat, makaronilaatikko, jauhelihakeitto, jauhelihakastike, lasagne... Moni suosittu arkiruoka pohjautuu jauhelihaan, jonka saatavuus on ollut kevään ajan heikkoa.Iltalehti
Kahden suositun helsinkiläisravintolan konkurssihakemus jättiin eilen tiistaina.
Helsinkiläisravintolat Linko ja Tenho on haettu konkurssiin. Iltalehti yritti tuloksetta tavoittaa ravintoloiden taustayhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Kristian Donneria kommentoimaan konkurssia.Iltalehti
Suomalainen kirjolohipekoni valittiin maailman parhaaksi Seafood Excellence Global -kilpailussa.
Suomalainen kirjolohipekoni voitti kansainvälisen Seafood Excellence Global -kilpailun. Kalaneuvoksen kehittämä tuote oli kilpailun horeca-sarjan paras. Voitto on historiallinen, sillä suomalaiset tuotteet eivät ole koskaan ennen saaneet kisassa voittoa, kerrotaan Pro kalan tiedotteessa.Iltalehti
Taas on edessä aika, jolloin grilleissä tirisevät makkarat.
Suomen suurimman ruokasesongin ykkösherkku on ja pysyy. Vuodesta toiseen makkara on kesän myydyin grillituote. Kesä on vuoden suurin ruokasesonki, joten se näkyy myös lihatalojen myynneissä.Iltalehti